Pro-Mil

Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin
Hrvatska

Tel: 042 203 981 / 233 971
Email: info@pro-mil.hr

Naslov knjige: Informatika/računal- stvo 1 i 2, udžbenik

Informatika/računal- stvo 1 i 2, udžbenik

udžbenik za 1. i 2. razred općih, jezičnih, klasičnih, prirodoslovnih i programe A i C prirodoslovno-matematičkih gimnazija te za 1. i 2. razred strukovnih škola

287 str, 126 kuna
Više informacijaPogledaj

Elektronički udžbenici PRO-MIL-a cijenom najpovoljniji

 

Na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta objavljen je Katalog obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole od školske godine 2014./2015.

PRO-MIL d.o.o. nakladnik  je četiri elektronička udžbenika iz predmeta informatika/računalstvo (jedan udžbenik za gimnazije i tri za strukovne škole) koji su cijenom najpovoljniji, dva do tri puta jeftiniji od tiskanih udžbenika za isti predmet. Udžbenici uz osnovni sadržaj nude mnoštvo dodatnog  sadržaja poput prezentacija, vježbi, datoteka za vježbu i dodatnih lekcija.

Podsjećamo da su elektronički udžbenici dostupni na mrežnoj stranici www.e-u.hr, a učenici će im moći pristupiti s AAI parametrima pomoću računala, tableta ili pametnih telefona svugdje gdje je dostupan internet.

Izvadak iz Kataloga

Ako iz bilo kojeg razloga do sada niste dobili pristupne parametre za elektroničke udžbenike (poslani su običnom i elektroničkom poštom) molimo da nam na udzbenici@pro-mil.hr dostavite svoje ime i prezime i naziv škole u kojoj radite pa ćemo Vam ih ponovo poslati.