Pro-Mil

Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin
Hrvatska

Tel: 042 203 981 / 233 971
Fax: 042 203 991
Email: info@pro-mil.hr

Naslov knjige: ECDL 5.0    (Windows 7, MS Office 2010)

ECDL 5.0 (Windows 7, MS Office 2010)

Naš novi u nizu odobrenih ECDL priručnika obrađuje Windowse 7 i MS Office 2010. Provjerena grupa autora vam na jednostavan i prepoznatljiv način objašnjavaju osnovne pojmove informatičke pismenosti neophodne za dobivanje ECDL diplome po Syllabusu 5.0. Knjiga obuhvaćasvih 7 modula iz Osnovnog programa, te sadrži primjere testova na kraju svakog modula.

726 str, 178 kuna
Više informacijaPogledajKupi

Novosti

Pristupni parametri za elektroničke udžbenike

Poštovani,

ako niste dobili pristupne parametre za elektroničke udžbenike (poslani su običnom i elektroničkom poštom) molimo da nam na udzbenici@pro-mil.hr dostavite svoje ime i prezime i naziv škole u kojoj radite pa ćemo Vam ih ponovo poslati.

Unaprijed zahvaljujemo i srdačno pozdravljamo,

PRO-MIL Varaždin


Opširnije...

Informatika za gimnazije

Naslov knjige: Informatika za gimnazije

Cijena: 119 kuna
Stranica: 400

Pogledaj Kupi

Autor: Gvozdanović, Ikica, Kos, Milijaš, Milijaš, Srnec, Sekulić - Štivčević, Zvonarek

PRO-MIL već godinama izdaje kvalitetne udžbenike za srednju školu. Pred Vama je novi gimnazijski udžbenik koji je odlično prihvaćen i od učenika, i od profesora. Udžbenik prati program MZOŠ-a, bogato je ilustriran, priložen je DVD, a svim kupacima omogućen je slobodan pristup Propyxu - sustavu za online provjeru znanja.

Svim kupcima naših udžbenika ne zaračunavamo troškove pakiranja i slanja.

Više o udžbeniku - ogledne stranice udžbenika, ogledni materijali s DVD-a, dodatna zadatke i vježbe, te promo brošuru možete preuzeti ovdje.