Pro-Mil

Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin
Hrvatska

Tel: 042 203 981 / 233 971
Email: info@pro-mil.hr

Naslov knjige: Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

udžbenik za 1. i 2. razred općih, jezičnih, klasičnih, prirodoslovnih i programe A i C prirodoslovno-matematičkih gimnazija te za 1. i 2. razred strukovnih škola

287 str, cijena:18,95 EUR (142,78 HRK)
Više informacijaPogledaj


*) 1 EUR = 7,53450HRK

Kompjutorska daktilografija - RASPRODANO

Kompjutorska daktilografija - RASPRODANO

 

Autor: Eva Horvath Žaja, Marica Piršlin

Kao udžbenik, prvenstveno je namijenjen učenicima i nastavnicima upravnih i birotehničkih škola ili srodnih srednjih škola u kojima se u okviru nastavnih predmeta birotehnika u programima zanimanja administrativni tajnik i upravni referent uči ili će se u skoroj budućnosti početi učiti kompjutorska daktilografija. No, priručnik je namijenjen i svim korisnicima koji žele na jednostavan i brz način naučiti koristiti računalo u svom radu, kao što su na primjer: tajnice, referenti, profesori, prevoditelji, novinari…; zapravo svima koji rade s računalom, a ne koriste svih deset prstiju na tipkovnici.

Pisaći stroj odlazi u povijest, a potreba točnog i brzog tipkanja je realnost. Na tržištu nema programa na hrvatskom jeziku, a ponuđeni programi ne zadovoljavaju naše potrebe jer im je baza engleski jezik. U metodičkom pristupu glavni im je nedostatak neravnomjerna zastupljenost obje ruke kao i primjena stranih znakova (w, q, y, x, apostrofi i dupliciranje slova) što umara prilikom izrade vježbi.

Udžbenik može samostalno stajati otvoren na stolu prilikom vježbanja, a na priloženom CD-u dostupan je program za uvježbavanje naučenog.

RASPRODANO!