Pro-Mil

Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin
Hrvatska

Tel: 042 203 981 / 233 971
Email: info@pro-mil.hr

Naslov knjige: Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

udžbenik za 1. i 2. razred općih, jezičnih, klasičnih, prirodoslovnih i programe A i C prirodoslovno-matematičkih gimnazija te za 1. i 2. razred strukovnih škola

287 str, cijena:18,95 EUR (142,78 HRK)
Više informacijaPogledaj


*) 1 EUR = 7,53450HRK

Vijeme je za PROPYX - sustav za online provjeru znanja

 

Nastava traje tri tjedna i vjerujemo da ste se već privikli na nove uvjete te da polako razmišljate i pripremate ponavljanja gradiva i prve ispite. Nastavnici/profesori koji su koristili PROPYX tijekom besplatnog perioda od 15. ožujka do 30. lipnja mogli su se uvjeriti u prednosti sustava i njegove funkcionalnosti te vjerujemo da će PROPYX nastaviti koristiti tijekom ove školske godine kako bi provjere i ispite provodili brzo i jednostavno.

Naknada za korištenje Propyx-a iznosi 166,00 kuna + PDV mjesečno (207,50 kuna), odnosno 2.490,00 kuna godišnje po školi za neograničen broj učitelja/nastavnika/profesora na školi koji će ga koristiti, te neograničen broj predmeta za koje se provjera provodi i broj učenika koji mu pristupaju. Naknada se obračunava mjesečno za sve mjesece u kalendarskoj godini. Uz Propyx možete koristiti i našu bazu pitanja i odgovora iz predmeta Informatika/računalstvo.

Narudžbenicu možete preuzeti ovdje te Vas molimo da kontaktirate Vašu ravnateljicu/ravnatelja vezano uz naručivanje pomoćnog nastavnog sredstva Propyx.

Propyx koristi veliki broj osnovnih i srednjih škola, fakulteta i drugih obrazovnih ustanova o čemu najbolje govori statistika sustava. Koristite ga i Vi.

 PROPYX-logo