Pro-Mil

Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin
Hrvatska

Tel: 042 203 981 / 233 971
Email: info@pro-mil.hr

Naslov knjige: Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

Informatika/računalstvo 1 i 2, udžbenik

udžbenik za 1. i 2. razred općih, jezičnih, klasičnih, prirodoslovnih i programe A i C prirodoslovno-matematičkih gimnazija te za 1. i 2. razred strukovnih škola

287 str, cijena:18,95 EUR (142,78 HRK)
Više informacijaPogledaj


*) 1 EUR = 7,53450HRK

Novosti

Vijeme je za PROPYX - sustav za online provjeru znanja


Opširnije...

Uvjeti kupovine

 

Opći uvjeti korištenja web-stranica www.pro-mil.hr i pripadajućeg webshopa (internetske trgovine) - u daljnjem tekstu Opći uvjeti

 

Članak 1. Vlasništvo te intelektualna i srodna prava

Vlasnik www.pro-mil.hr (u daljnjem tekstu web-stranice) i pripadajućeg webshopa je PRO-MIL d.o.o. za nakladu, informatiku i edukaciju, Ruđera Boškovića 20, 42000 Varaždin, OIB: 77084577898 (u daljnjem tekstu PRO-MIL d.o.o.)

Cjelokupan sadržaj web-stranica isključivo je vlasništvo PRO-MIL d.o.o.

Preuzimanje određenih sadržaja dozvoljeno je samo kupcima određenih izdanja uz koja se vežu ti sadržaji.

Zaštitni znaci koji se pojavljuju na web-stranicama (u nazivima tehnologija, knjiga i sl.) pripadaju njihovim vlasnicima i korišteni su u skladu s njihovim pravilima.

 

Članak 2. Pristupanje web-stranicama

Svaki posjetitelj web-stranica  slaže se s ovim Općim uvjetima. Posjetitelj će pristupati web- stranicama i njihovom sadržaju na uobičajeni način - putem internetskog preglednika i u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Posjetitelj se obvezuje da neće raditi radnje koje narušavaju ili bi mogle narušiti funkcioniranje web-stranice i webshopa ili remetiti pristup drugim korisnicima što uključuje:

  •  mijenjanje ili brisanje bilo kakvih sadržaja na stranici
  • pristupanje ili pokušavanje pristupanja dijelovima stranice koji nisu dostupni javnosti
  • ugradnju i distribuiranje zloćudnog ili bilo kakvog drugog softvera
  • sve ostale radnje koje se smatraju nedopuštenima po dobrim običajima korištenja internetskih usluga i drugih radnji koje zabranjuju pozitivni propisi Republike Hrvatske.

 

Članak 3. Ograničenje od odgovornosti

Sve informacije na web-stranicama objavljene su u dobroj vjeri. Posjetitelj stranica i osobe koje su posredno došle do takvih informacija pristupaju im dobrovoljno i na vlastitu odgovornost. PRO-MIL d.o.o. odriče se odgovornosti za eventualnu štetu proizašlu zbog direktnog ili indirektnog korištenja informacija objavljenih na web-stranicama.

PRO-MIL d.o.o. ne može biti odgovoran ako stranice budu privremeno nedostupne iz tehničkih razloga (kvara ili određenih zahvata na poslužitelju (serveru)). PRO-MIL d.o.o. unaprijed će obavijestiti korisnike o privremenoj nedostupnosti stranica bude li o tome imao saznanja. Molimo korisnike da nas obavijeste ako primijete određene nefunkcionalnosti kako bismo što prije otkrili uzrok i otklonili problem ili uočenu nefunkcionalnost.


 

Članak 4. Osobni podatci

Za pristup određenim sadržajima od posjetitelja stranica, a osobito webshopa, zahtijevat će se određeni osobni podatci koji uključuju ime, prezime, OIB, adresu, poštanski broj, mjesto, e-mail adresu, telefon i kontakt fax, eventualno broj kreditne kartice bude li moguće uslugu platiti kreditnom karticom. Svi osobni podatci unose se preko sigurne veze i zaštićeni su od neovlaštenog pristupa. Više o zaštiti osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka EU (2016/679) možete saznati ovdje .

PRO-MIL d.o.o. neće nikome učiniti dostupnim podatke koje posjetitelji ostave, osim u slučajevima propisanim zakonima Republike Hrvatske. 

 

Članak 5. Webshop

Webshop je internetska trgovina u kojoj posjetitelji web-stranica mogu naručiti i kupiti izdanja PRO-MIL d.o.o. (u daljnjem tekstu Nakladnik).

Narudžba se obavlja klikom na gumb s košaricom (naruči) uz svaki proizvod što otvara obrazac narudžbe koji je potrebno ispuniti traženim podatcima. Proizvod pored kojeg je odabrana košarica automatizmom se dodaje u narudžbu, ali posjetitelj stranice – kupac može dodati ostale proizvode u narudžbu kao i odrediti količinu istih. Kupac dalje bira način plaćanja i oblik dostave.

Način plaćanja može biti:

  •  pouzećem – samo za tiskana izdanja (plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja paketa - pritom služba dostave može zaračunati određene troškove koji mogu podići cijenu naručenih proizvoda do 10 kuna), 
  • plaćanje na transakcijski račun općom uplatnicom (plaćanje unaprijed) u banci, pošti, financijskog agenciji ili internet bankarstvom – za tiskana i elektronička izdanja.

 

Oblik dostave može biti

  • elektroničkom poštom – elektronička izdanja (dostava parametara za pristup)
  • dostavnom službom – tiskana izdanja (poštom ili paketnom dostavom)
  • osobno preuzimanje – tiskana izdanja (smanjuje troškove).

Prilikom narudžbe od kupca traže se sljedeći podatci:ime, prezime, OIB, adresa, poštanski broj, mjesto, e-mail adresa, telefon i kontakt fax (nije obavezno), a za učenike – kupce elektroničkih udžbenika i pomoćnih nastavnih sredstava tražit će se korisničko ime elektroničkog identiteta korisnika radi pristupa obrazovnom e-sadržaju.

U slučajevima plaćanja kreditnom karticom (ako takvo plaćanje bude moguće), ovisno o kartici koju kupac koristi, mogu se zatražiti i neki drugi podatci koje radi autorizacije traži kartičarska kuća.

Na sve narudžbe tiskanih izdanja zaračunavamo poštanske troškove u iznosu od 20,00 kn osim ako nije drugačije navedeno.

Prije prosljeđivanja narudžbe kupac dobiva pregled naručenih stavki. Kupac može odustati od narudžbe ili ju izmijeniti. Narudžba je zaprimljena nakon što kupac upiše vlastite podatke i potvrdi popis stavki klikom na Pošalji.

Nakon potvrđivanja narudžbe Kupac dobiva elektroničkom poštom povratnu obavijest (Ponudu) o naručenim proizvodima i iznosu kupnje.

Obrada narudžbe i isporuka proizvoda

 

Narudžbe tiskanih izdanja obrađuju se do 14 sati istog radnog dana kada su zaprimljene, odnosno prvog sljedećeg radnog dana. Dostava se uobičajeno obavlja odmah nakon obrade narudžbe.

Kupac ne može kupiti ni jedno izdanje u poslovnom prostoru PRO-MIL-a d.o.o već ga samo može preuzeti pod uvjetom da iznos narudžbe ranije uplaćen na transakcijski račun.

Isporuka proizvoda obavit će se ovisno o načinu plaćanja.

Elektronička izdanja mogu se platiti samo općom uplatnicom, a po primitku uplate kupac će elektroničkom poštom primiti račun s pristupnim parametrima.  

Tiskana izdanja mogu se platiti pouzećem i općom uplatnicom. Pouzećem – proizvod se šalje zajedno s računom i pripadajućom uplatnicom isti ili sljedeći radni dan.  Općom uplatnicom – proizvod se zajedno s računom dostavlja kupcu po primitku uplate na transakcijski račun isti dan, najkasnije idući radni dan.

 

Članak 6. Elektronička izdanja

Elektronička izdanja (elektronički udžbenici i priručnici te ostale knjige u elektroničkom obliku) naručuju se na isti način kao i tiskana izdanja odabirom izdanja i popunjavanjem  obrasca narudžbenice s traženim podatcima. Elektronička izdanja koriste se isključivo na mrežnim stranicama pomoću pristupnih parametara tj. korisničkog imena i lozinke.

Za pristup elektroničkim udžbenicima i elektroničkim pomoćnim nastavnim sredstvima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odnosno nadležna Agencija (Agencija za odgoj i obrazovanje ili Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih), koristi se elektronički identitet učenika/nastavnika (profesora, učitelja) tj. AAI parametri sukladno Općim uvjetima objavljenim na www.e-u.hr.   

Za pristup ostalim elektroničkim izdanjima (e-knjigama i e-priručnicima) koriste se parametri koje korisniku dodijeli Nakladnik nakon uplate naručenog izdanja sukladno Općim uvjetima objavljenim na www.e-u.hr

Elektroničkim izdanjima ne može pristupiti više korisnika s istim parametrima u isto vrijeme. Korisnik e-izdanja ne smije svoje korisničke podatke dijeliti niti ustupiti drugim osobama. Utvrdi li Nakladnik zloporabu korisničkih parametara, zadržava pravo blokirati pristup tim parametrima. Ako se zloporaba parametara ponovi, Nakladnik će takvom korisniku trajno blokirati pristup elektroničkim izdanjima zbog kršenja Općih uvjeta i autorskih prava bez povrata novčanih sredstava za neiskorišteni vremenski period.

 

Članak 7. Slanje obavijesti

PRO-MIL d.o.o. povremeno će poslati promotivne e-mail poruke (o novim izdanjima, posebnim ponudama postojećih izdanja i sl.) posjetiteljima koji su ostavili e-mail adrese i izričito se složili s primanjem takvih obavijesti. U svakom trenutku posjetitelj će se moći odjaviti s liste primatelja promotivnih poruka.